Vår historia

Vi har varit med sedan början - i flera bemärkelser.

När IT-boomen drog igång på 90-talet och kläder, skor och CD-skivor skulle börja säljas på internet förstod många entreprenörer att de behövde en smidig logisitiklösning för den nya och spännande försäljningskanalen. De förstod fördelarna som fanns med att outsourca sitt lager - att låta logistikspecialister sköta logistiken, få stordriftsfördelar, flexibilitet och skalbarhet.

Riskkapitalfinansierade e-handelsbolag med miljardambitioner och nyinköpta IT-lösningar skulle givetvis kopplas ihop eller användas med logistikföretagen för att utnyttja de ovan nämnda fördelarna med outsourcing - en vettig tanke, men stordriftsfördelarna och flexibiliteten uteblev.

NYCE.LOGIC WMS

Det visade sig att affärssystemen inte var byggda för att i första hand hantera logistik, flera företag i samma system eller för att effektivt hantera tusentals unika kundorder och förändrades ett varuflöde var lösning flera timmar programmering bort. Som en följd fick vi 1998 vårt första uppdrag att leverera ett system för logistiker, de hade en krävande kund och kunderna växte i snabb takt.

NYCE.LOGIC WMS blev resultatet - ett resultat som sedan dess varit ett starkt alternativ för det företag som vill lyfta sin lagerhantering till nästa nivå.

Låt logistikspecialister sköta logistiken, få stordriftsfördelar, flexibilitet och skalbarhet.

Om oss

NYCE.LOGIC grundades 1998

och över 20 år i branschen har lärt oss mycket om vilka möjligheter det finns vad det gäller att arbeta rationellt med lager och logistik, ännu har vi inte stött på några begränsningar.

Den kunskap vi skaffat oss längs vägen ligger till grund för allt vi gör, och den kunskapen gör vi också tillgänglig för dig när vi tillsammans löser era specifika problem. 

NYCE.LOGIC ägs sedan våren 2017 av ExtendaRetail. 

 

Sanna specialister

Med vår egenutvecklade mjukvara NYCE.LOGIC WMS är vi i norden en väletablerad leverantör i logistikbranschen. Vi tror på specialisering och inom logistikens ramar jobbar vi endast med mjukvara, inom mjukvara endast med WMS.

Idag är vi närmare 40 anställda

och finns i Sverige representerade med kontor i Nittorp (Borås), Stockholm, Jönköping och Lund. Tillsammans med starka partners inom hårdvara, automation och IT är vår lösning i drift hos ledande varumärken i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Kontaktinformation och besöksadresser

Nittorp

Limmaredsvägen 4, 51454
Nittorp

Reception:
0325 – 66 90 40

info@nyce.se

Jönköping

Datorgatan 5, 561 33
Huskvarna

Lund

Ideon Alfahuset
Scheelevägen 15, 223 63
Lund

Stockholm

Lindhagensgatan 94, 112 18
Stockholm

 

Vill du veta mer om NYCE.LOGIC WMS?

Vi berättar gärna mer om oss, vårt lagersystem NYCE.LOGIC WMS och vilken nytta vi tror att vi kan skapa för ert företag!