Som en följd av stark tillväxt klargjorde förpackningsföretaget Pac i Örebro under förra året att de under 2016 flyttar in ett nytt och modernt lager på ca 20.000 m2. Nu framtidssäkrar de även sin logistik med ett modernt IT-stöd och detta i form av lagerhanteringssystemet NYCE.LOGIC WMS.

Efter flera år av stark tillväxt genomför förpackningsföretaget Pac i Örebro ett omfattande förändringsarbete för att stärka och framtidssäkra sin logistik. Förutom ett nytt och modernt centrallager har de även valt att investera i lagerhanteringssystemet NYCE.LOGIC WMS. Systemet ska styra lagerprocesserna och samordna flödena i det nya centrallagret där även lagerautomater, automattruckar och röststyrt plock är en del av lösningen.

- För att möta marknadens logistikkrav och för att få en effektiv och rationell lagerhantering har vi beslutat att investera i ett WMS med flexibilitet och framtidstänk. Vi känner att NYCE.LOGIC är ett val som möter alla våra krav och önskemål. Säger Mats Nyström, CFO på Pac.