Pick By Voice

Pick By Voice är ett verktyg som gör lageruppdrag som flyttar, inventering och i synnerhet plock effektivt, enkelt och ergonomiskt. Genom ett headset och enkla röstkommandon presenteras lagerarbetaren sitt uppdrag och bekräftar vad som flyttats, inventerats eller plockats - i realtid och med rösten.

Fördelar med Pick By Voice:

Effektivitet

Röstbaserat plock är tillsammans med automationslösningar i regel det effektivaste verktyget för plock. Beroende på verksamhet skapar utrustningen ofta förbättringar på 20-30%.

Kvalitet

Plock bekräftas ofta genom en checksiffra baserad på lagerplatsen eller produktens streckkod, något som minimerar risken för felplock. I tillägg har plockaren inget behov av en skärm eller ett papper, alltså kan fokus ligga på att plocka rätt vara och i rätt mängd.

Ergonomi

Genom att använda ett headset frigörs plockarens båda händer; plock, lyft och flyttar kan göras på ett säkrare och skonsammare sätt för kroppen.

Kan Pick By Voice hjälpa er?

Vi berättar gärna mer om lösningens användningsområden, hur våra kunder använder det idag och om hur ni kan utnyttja hjälpmedlet i er verksamhet.