Vi på NYCE Solutions är specialister på att utveckla funktioner och tjänster där vi genom vår produkt NYCE.LOGIC Warehouse Management System (WMS) effektiviserar handels- och logistikflöden. Undrar du hur e-handelsbolagen kan erbjuda leverans samma dag? Det vet vi.

Företag med en intensiv logistikhantering använder sig av WMS som ett komplement till sitt affärssystem för att effektivisera allt som sker på lagret - NYCE.LOGIC är idag ett ledande system för företag inom 3PL, e-handel/retail, grossist och industri. Logistiken är hjärtat av många verksamheter och i våra projekt genomförs förändringar som förväntas ge omfattande positiva effekter för kunderna. Samarbeten i vår bransch innebär långsiktiga relationer och som konsult arbetar man för att maximera kundnyttan, ofta i en central roll där man samordnar och planerar aktiviteter både internt och tillsammans med kundens övriga leverantörer av IT-/logistiktjänster. 

Personerna bakom NYCE.LOGIC

Med kontor i Nittorp (Borås), Jönköping, Lund, Stockholm och Kiev (Ukraina) är vi ett team på närmare 40 personer som har hela Europa som marknad. Oavsett tjänst arbetar våra anställda nära varandra och nära kunden, med ett bra samarbete är det fantastiska förutsättningar för trivsamma relationer! Med vetskap om vikten av dessa relationer genomför vi varje år aktiviteter för att stärka gemenskapen; genom åren har vi provat whiskey i Skottland, åkt nedcabbat i Prag och ockuperat ett slott i Toscana. Vill du hänga med på nästa resa?

Bland vår personal finns idag roller som applikationskonsulter, systemutvecklare, logistikkonsulter och övriga supportfunktioner. Förutom ett starkt IT- eller logistikintresse fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper som självständighet, engagemang och flexibilitet.

Hör av dig!

Brinner du för att lösa problem, vill skapa fruktsamma, långsiktiga relationer, och kan tänka dig att dyka ner djupt i något så spännande som WMS? Då skulle vi hemskt gärna höra mer från dig! Ring, maila, skicka en spontanansökan eller sök någon av våra utannonserade tjänster.

info@nyce.se

0325 - 66 90 54

Just nu söker vi:

Projektledare inom IT / Logistik / Affärssystem

Applikationskonsult WMS

För intresseanmälan, skicka personligt brev och CV till info@nyce.se.