E-handel & Retail

Verksamheten växer i snabb takt, ni ska in i nya lagerlokaler och en försäljningskanal som helt och hållet förändrar logistiken ska införas; eftersom produkterna i slutändan måste ut till varje pris blir fokus att släcka bränder snarare än att utveckla lagerverksamheten.

Ett WMS för omnikanal

IT-lösningar breda nog att behandla t.ex order, inköp, administration, fakturering, kundhantering, tidsredovisning… och lager – innebär dessa kompromisser? Det vet vi att det gör och därför erbjuder vi NYCE.LOGIC WMS, ett verktyg för att ta kontroll över lagerhanteringen, i en lösning, oavsett kanal, och ta bort IT-stödet som en begränsning för logistikutveckling.

Snabb upplärning

Med ett användarvänligt system blir processer och moment enkla. Inhyrda eller nyanställda kan bli produktiva på minuter istället för dagar och inte minst producera utan plockfel.

Skalbarhet

Bedriver ni en verksamhet som växer fort?

NYCE.LOGIC WMS används av multikanalbolag med allt ifrån 100 till 45 000 order om dagen.

Bättre verktyg

För effektivitet och kvalitet krävs inte bara bra processer, det krävs även bra verktyg. NYCE.LOGIC WMS är färdigt för handdatorer, tablets, Pick By Voice, hiss-automater och shuttlesystem.

En kompetent partner

Med ett ursprung i 90-talets IT-bubbla och från den region i Sverige där logistik för både e-handel och retail har sitt starkaste fäste har vi närmare 20 års branscherfarenhet att stå till tjänst med.

WMS på Kjell & CompanyPå grund av akut platsbrist inledde Kjell & Company 2011 ett omfattande optimeringsarbete på lagret.

5 år senare har de i samma lokaler genom optimering och effektivisering ökat lagringskapaciteten med närmare 50 %.

Vill du veta mer? - Boka en demo

Boka en kostnadsfri webdemo av NYCE.LOGIC, en förutsättningslös diskussion som garanterat kommer lämna er berikade med idéer och tankar om hur ni kan förbättra er lagerhantering