Ett marknadsledande WMS för 3PL

NYCE.LOGIC WMS 3PL

För den verksamhet inom 3PL som vill ta ett nytt, eller ett ordentligt grepp rörande sitt WMS-stöd har NYCE.LOGIC kommit att bli produkten för många och välkända logistikföretag i Norden. Vid den volym där stordriftsfördelarna börjar bli uppenbara, eller att komplexiteten för ett kunduppdrag kräver ett utökat IT-stöd är NYCE.LOGIC verktyget för att öka nyttan av de gemensamma resurserna, och komplexa uppdrag kan lösas med unika kundflöden utan kostsamma anpassningar.

Vad söker ni?

Med nära 20 år som WMS-leverantör till Nordens ledande 3PL-företag har vi löst många logistikrelaterade problem för våra kunder - vi vet att det märks både i våra tjänster och i vår produkt. Vi hjälper t.ex. våra kunder med...

  • att höja intäkterna genom en flexibel debiteringsmodul
  • att öka kundnyttan och debitering genom möjligheter att enkelt spåra och följa upp mervärdestjänster
  • att erbjuda färdiga, eller bygga starka integrationer genom en egen integrationsmotor
  • en snabb struktur för uppsättning av många klienter och många lager
  • webbaserade tjänster för att ge kunder, leverantörer eller andra externa parter tillgång till lagerfrågor
  • stöd för Pick By Voice, lagerautomater, styrsystem, automattruckar
  • och mycket mer!

En partner med rätt erfarenhet

3PL-branschen är unik, men vi känner till den - korta kontrakt, nya uppdrag som ska driftsättas, fullt ansvar och spårbarhet i varje handling och transaktion.

Med närmare 20 års erfarenhet av er bransch kan inte bara vår produkt, utan givetvis även våra konsulter hjälpa till att lyfta er verksamhet. Den kunskap vi skaffat oss längs vägen ligger till grund för allt vi gör, och den kunskapen gör vi också tillgänglig för dig när vi tillsammans löser era specifika problem. 

Vill du veta mer om NYCE.LOGIC WMS?

Boka en kostnadsfri webdemo av NYCE.LOGIC, en förutsättningslös diskussion som garanterat kommer lämna er berikade med idéer och tankar om hur ni kan förbättra er lagerhantering.